home  |  preturi  |    contact
Implanturi dentare, Parodontoza, Proteze dantere - Dandent
 Implanturi dentare
Despre implantul dentar
Mentinerea implantelor prin igienizare
Consideratii parodontale si protetice in implantologia dentara

 Parodontoza
Despre parodontoza

 Igiena dentara
Cum apar cariile
Prevenirea cariilor
Impactul negativ al leziunilor carioase
Suplimente florurate pentru copii

 Diverse
O comparatie intre coroanele mixte si coroanele nemetalice

Prevenire carii

Un dinte curat nu se poate imbolnavi. Aceasta regula are o valoare inestimabila astazi.

De aceea dumneavoastra trebuie sa va imbunatatiti metoda, tehnica de curatare a dintilor si sa acordati o atentie deosebita ingrijirii regulate a dintilor. Cu o metoda corecta - medicul stomatolog va poate explica cu placere acest lucru - puteti avea multe de castigat.

In mod normal, alaturi de o curatare rapida a dintilor dupa orice masa, ajunge o spalare temeinica pe zi pentru indepartarea oricaror actiuni nedorite asupra dintilor. Dealtfel, nu ne ajung 3 minute daca vrem sa avem rezultate optime. Binevenit este ca dumneavoastra, dupa perierea dintilor, sa recurgeti la o alta periuta pentru spatiul dintre dinti, alta pentru dinti sau apa de gura, pentru a ahjunge la locurile cel mai greu accesibile, anume acelea dintre dinti.

Dupa mese - insa inainte de toate dupa micul dejun sau dupa consumarea de dulciuri - este de ajuns o periere scurta pentru inlaturarea resturilor alimentare. Pentru ingrijirea dintilor in timpul calatoriei exista seturi de poseta sau guma de mestecat cu protectie dentara.

Dinte portelan sintetic Ivoclar

Dintele de portelan sintetic Ivoclar de la Vivadent ofera un amestec unic de fluorescenta, opalescenta si cromatica - furnizand o uniformitate superioara care sa permita potrivirea perfecta a nuantelor indiferent de substructura.

Tehnologia Vivadent speciala, unica de prelucrare a sticlei quartz sintetice ofera calitati deosebite, incluzand o procedura simpla de ardere si cicluri foarte scurte de ardere.

 

 

Service Calculatoare
Avocat Bucuresti
Cherestea Bucuresti
Hotel Bucuresti